En ande?

Snart bär det av till kyrkogården och tända ljus, men först så ska jag mata Leo.
Hörde något riktigt konstgt alldeles nyss, det small till i köket men finns inget där när man går in.
Är så himla van vid att ha all den här energin men nu på senare tid så har det bara blivit mer och mer, dörrhandtaget rycks ner men det är ingen där.

En underbar låt

Miley Cyrus - Party in the U.S.A



En fattigmans tankar.

Synd att man inte kan få allt man pekar på. Sitter och kollar på en massa inredning nu, och hittar en himla massa fina saker. Snart blir det ju till att köpa en ny soffa, soffbord, tv,tvbänk m.m Så sitter och kollar och letar efter nåt jag tycker är riktigt snyggt och vet att det kommer funka i hemmet och ska anpassas  efter barnen eftersom att dom kommer kladda en massa så kan vi ju inte ha en vit soffa.

Snart blir det nog att städa, och ikväll blir det till att tvätta. Hoppas verkligen att torktumlaren fukar nu annars blir jag galen.
Och ikväll så ska vi gå till kyrkogården och tända ljus för E vila i frid lilla ängel, du fick bara 3 dagar här på jorden. Men ska ven tända ljus för nära och kära.

Ne nu ska jag göra mat till Leo och sen ska jag nog fixa naglarna.

En stark liten tjej

Läste om en 5-årig flicka som hade en elakartad hjärntumör. gud vilken styrka asså. Hon skrev små böcker till sina vänner och innan hon gick bort så skrev hon små kärleksfulla lappar som hon gömde överallt i hemmer, hon kunde gömma dom i böckeroch under lådor. Efter hennes bortgång så valde föräldrarna att lägga ut lapparna på nätet och fick en otroligt stor respons och valde att göra en bok av hennes lappar. Boken heter "Notes left behind" men tyvärr så finns det inga planer på att ge ut boken här i Sverige.
För pengarna dom får in av boken går till Cancerforskning.

En ren vinst

Blir aldrig nöjd med min design som ni kanske ser, men nu hoppas jag att den kommer få va kvar i minst en månad.

Kollar på postkodmiljonären nu, dom hade en utslagsfråga men ingen kunde den såg riktigt roligt ut. Kommer ihåg när jag var där i 2an på inspelningen, herregud vad varmt det var där, som tur var så fick man ju vatten där. Men Richard sa ju fel en hel del och bytte kläder väldigt ofta.


Vintertid

Nu inatt kl 03:00 så ska man ställa tillbaka klockan, nu börjar verkligen julkänslan att komma.
Jag längtar till jag får tända adventsljusen kolla på julkalendern med barnen och sätta upp granen med alla dess ljus.
För några år sen så tyckte jag att det var onödigt med julen, men nu när jag har min lilla familj så känns det så viktigt att göra julfint. Speciellt roligt ska det vara att mysa med min käre fästman och barnen framför programmen och äta god julmat.


When we walk



Nu har vi varit ute på en liten promenad till Willys och köpte lite gott till ikväll. Men snart är det dags för att väcka Leo och ge han mat och busa lite innan vi ska laga mat.
Är snart klar med Leos tavla också så snart kommer det upp en bild på den, och sen ska jag börja med M´s tavla.
Ska även koll på lägenheter i STHLM så det blirtroligtvis en flytt dit sen hoppas jag"

BB och neonataltiden

Sitter och tänker tillbaka på allt som hände på bb nu, kanske inte så roligt att tänka på precis men går inte att undvika.

3 dagar efter att Leo föddes så skulle vi på en koll så att vi kunde få åka hem, men när den utlänske läkaren har kollat så säger han att vi inte får åka hem för att han inte gått upp i vikt som han ska. Dagen efter kolla vi igen och då är det samma läkare och samma visa, då kallar dom in en svensk läkare som kollar på Leo och han säger att han ser en aning gulut, gråmatt och var orolig för vikten. Han berättade snabbt vad som skulle hända och sa att vi skulle in till neonatalavdelningen direkt! När vi kom in till neonatal så fick han komma till sal 1 direkt där det finns en massa återupplivningsmaskiner m.m han hamnade på ett litet undersökningsbord där dom började sticka en massa nålar i han, gav antibiotika, syrgas m.m
Vi fick gå ner till cafeterian och köpte något att äta medans dom höll på med han då jag inte klarade av att se han bli sönderstucken.
När vi kommer tillbaka, så har han fått komma till ett eget rum. Ser han ligga i kuvösen med en massa slangar och syrgas som pumpas in, det hemska är att det låter som om han är nedsövd och det låter verkligen som om det är en fara för hans liv.
Dom har gjort en himla massa undersökningar på han, flera ultraljud på hjärtat, hjärnan, lungorna, tarmar och en massa blodprov. Men inget svar på vad det är för fel.
Vi fick åka hem ifrån neonatalen när han var en månad, men fick komma tillbaka för 2 veckor sen och fick åka hem i fredags, och det var pga att han inte går upp i vikt som han ska och där såg dom att han har matningssvårigheter så det bev en dell undersökningar där också. tog ryggmärgsvätska, magnetröntgen och blodprov. Han fick träffa en neurolog och där fick läkarna order om att ta alla de proverna han gjorde nu. Har tyvärr inte fått något svar på det men hoppas verkligen att dom har fått provsvaren när jag ska på återbesök så vi slipper leva med att veta att något är fel men att dom inte hittar något.

You´re everything I need!

Hoppas på att studion har tid imorgon så att jag kan få min piercing som jag velat ha sedan långt tillbaka.
Men ville ju inte göra något sånt medans jag väntade Leo. Håller på i Ps nu, vet inte varför men jag ändrar min desig hela tiden, blir inte nöjd för någon dag efter jag har fixat design så får jag någon annan bild i huvudet om hur jag vill att min blogg ser ut, men det är verkligen inte lätt när man har en son att ta hand om. Men gör mitt bästa.

Imorgon så ska vi iväg till BVC och se hur mycket han väger nu, tycker att han har ätit väldigt bra nu sen vi fick flytta hem om man jämför med hur han åt innan han lades in igen. Hoppas att få reda på provsvaren på fredag när vi ska på återbesök på neonatalen. Börjar bli less på att dom inte vet vad som är fel, hoppas verkligen att dom hittar något nu och inte senare. Men huvudsaken är att han slipper sondas och slipper syrgasen.

Var på Överby idag och shoppade lite, eller ja vi kom dit ganska sent så det blev inte så mycket shopping men köpte ialla fall blondering och silershampo, balsam och inpackning så nu j**lar ska jag sköta mitt hår som en galning.
Fick ett prov på en foundation i en tidning förut och den ska jag nog iväg och köpa imorgon även någon klänning och tights.

frisyren

Har  nu hittat en frisyr jag skulle vilja ha, och sen ska jag även bleka håret och färga till ågon ljusare färg.Får se om jag passar i det annars färgar jag om det igen.  Blir troligtvis en piercing den här månaden också.






Nerdrogad

Gick in till L för ett tag sen för att ge han mat, försökte väcka han men han stensov, eftersom att dom hade sövt han så fick jag sonda istället han åt 150 och vaknade ungefär mitt i målet men somnade om lika fort igen. Poxen pep till en massa gången men de gör inget för de steg lika fort igen.
Ska gå in och kolla nu igen om ha har vaknat så ska jag ta med mig han in på rummet så att jag kan mysa lite med han eller så tror jag att han får vara där tills imorn eftersom att han måste kollas ganska mycket nu.

Shoppingsug



Bilderna är lånade ifrån HM

Magnetröntgen

Ja då var kanylen satt, dom skulle egentligen ha satt den i handen men dom såg att den var sönderstucken så det blev att sätta den i armen iställe. Och till nästa mål så ska dom sätta sonden och sen är det klart inför röntgen.
Imorgon ska dom ta ryggmärgsprovet på lillprinsen också stackarn. Hoppas att det går bra och att det inte gör för ont på han. Men på fredag åker vi hem i alla fall.

Hemgång

Hade ett positivt snack med läkarna idag, dom har tagit kormosomprov på han och en himla massa andra prover men vi ska i ala fall få flytta hem nu på fredag om han gått upp i vikt :)

Läkarrond

Ja nu är det snart dags för den dagliga läkarronden, hoppas att jag får höra något riktigt bra nu. Igår togs det en massa prover på L så hoppas att det inte blirnågot mer men troligtvis kommer dom komplettera de ska bli ett urinprov i alla fall vad jag vet. Han ska även få träffa en neurolog men vet ej vilken dag hoppas bara på att det blir snart.
Skriver mer sen för nu ska jag gå in på avdelningen så vi kan prata där.


Ett steg tillbaka

Tillbaka på sjukhuset. Det var ett helvete hemma med tvätten, när vi ska torka i torktumlaren så är den pajj så det torkar ingenting och vi får hänga upp kläderna på torkställningen med bara en 3e de av kläderna får plats där så fick hänga upp det viktigaste eftersom att T ska ha med sig kläder till sthml nu på onsdag så fick jag hänga upp massor av hans kläder och sen ska ju L ha kläder också så fick strunt i mina kläder den här gången och hoppas på att hyresvärden fixar maskinerna i tvättstugan!

Isättning av p-stav

Ja sart är det dags att sätta i p-staven, gruvar mig för den dagen. Visst jag är inte nålrädd eller nåt sånt brukar kolla när domsticker in nåler och blodet börjar rinna ner i provrören, men det är bara de att det nog lär vara jobigt att bära på L de första timmarna men får stå ut då.
Men jag säger bara ÄNTLIGEN. En barnmorska som jag hade förut sa att jag inte fick ha det men nu fick jag visst ha det tråkigt att hon inte visste det innan.



Saknad

Nu har min käre man åkt hem :( kl 18:05 gick bussen och det känns redan som om det var en evighet sen som jag krama om han. Ne nu får det gå lite snabbare för imorgon ska jag åka hem.
Blir till att tvätta en massa imorgon eftersom att han ska till sthlm på onsdag och jag vet inte hur länge jag blir kvar på sjukhuset.
Nu sitter L i babysitter och vi kom nyss in efter en promenad i kylan.

En fängslande dag

Sista matningen nu inför natten, ska byta blöja på han och sen gå in på avdelningen. Får se vilken personal det är somjobbar i natt hoppas att det är någonsom är riktigt generös och gärna vill ta en matning, oftast brukar dom göra det för oss alla här på avdelningen eftersom att det är ganska tufft att vara här och så pga alla omständigheterna.
På söndag så blir det till att åka hem och tvätta lite, får se hur mycket det blir och hur länge jag blir hemma det bir nog 6 timmar i alla fall.
På måndag blir det en massa prover i alla fall för läkarna hade inte tid med det idag men det gör inget jag trivs ganska bra här på sjukhuset nu. Skulle egentligen få ett rum inne på avdelningen men eftersom att jag har varit hemma och helst vill ha en egen toalett och lite mer privat så fick jag stanna kvar här ute. Dem som bor inne är oftast de som får stanna kvar lite längre men troligtvis så ska ju vi få åka hem nästa vecka hoppas på det bästa men beror på hur det går med proverna och allt.


Kollade på Idol nyss så jäkla tur att Rabih och Eddie fick stanna kvar om man jämför Karolina och Eddie så är Eddie redan Artist medans Karolina måste öva mer, i alla fall vad jag tyckte ikväll.

Men nu ska jag stänga er och gå och mata lillen.
Så nu säger jag godnatt till alla och sov så gott det ska jag göra i alla fall<3

Sjukhusboende

Jaha då sitter man här i föräldrarrum 9 igen. är 2 gången vi får bo här på sjukhuset nu. Varför kan dom inte hitta vad det är för fel på han? ställer mig den frågan varje dag. Varje gång så oroar jag mig över hur det kommer bli "Kommer dom hitta felet på han eller kommer vi få åka hit tills han blir stor?"
Som tur är så finns det så underbar personal, vi bodde här första månaden av hans liv och bor man här så länge så blir man som en stor familj.
Nu ligger han och sover helt slut efter maten eftersom att han inte sov något mellan förra målet och detta målet.


Vår nya familjemedlem<3

Ja snart blir vi ägare till en liten orm, är den inte söt så säg :)



Dagens låt 7/10

Jay-z feat Rihanna- Run this town


Packning

Snart dags att packa kläder och gå och köpa lite mat och sen åka iväg. Det kommer vara några dagar borta från datorn, vet ej när jag kommer hem.
Men tills dess så får ni lyssna på mi dagens låt.

Dagens låt 5/10

Sean Kingston - Face drop


energidryck

Tacka gud vettja för energidrycker annars skulle jag nog har somnat för längesen.
Har en kvar nu, så det blir nog till att dra ner till Q8 snart.

Sömnbrist

Har kommit fram till att när jag bara sover 3-4 timmar per natt så kan jag hålla igång hela dagen, men om jag sover 6 timmar då är dagen förstörd. Antar att min kropp har vant sig vid att kliva upp så mycket på nätterna. Men vad gör det när man får gosa lite extra med L.
Sitter och funderar på vad jag ska göra nu när L sover och resten är ute och leker, diskmaskinen är i full gång och vi städade igår. Kanske ska ta och plocka upp leksakerna snart och sen skura golven och mysa framför en bra film senare när det har blivit lite mörkare.
Köpte da vinci koden igår till PC så det ska jag nog också testa att spela, men en sak som är riktigt roligt som tidsfördriv är bigjig (pussel) som man installerar på datorn och sen kan man hämta hem ett gratis pussel i veckan, men när man installerar det så får man med 4 pussel tror jag att det är. BIGJIG.

Vår äldste son!

Kan inte fatta att han har blivit så stor, nu säger han "hej då" rent. Och det är en himla massa djurläten som gäller nu. Ne våra barn växer upp för snabbt, finns det inget som gör så att dom är liten lite längre kanske någon månad längre eller så?

Nu är T och M ute och leker, medans L sover. Var på överby idag och kollade efter tröja och raggsockar det enda jag hittade var ett par för 129 spänn och det lägger jag inte ner på ett par sockar just nu, visst dom var fina men sockar slits väldigt snabbt så det är onödigt att slänga ut så mycket pengar.
Jag hade ju lagt undan en tröja tills imorn som kostar 300  spänn, men nu när jag har funderat över det ett tag så känns det som om det kan behövas en varmare tröja en den för det är ju trots allt vinter snart.
Så sparar man lite pengar också, så kan barnen få något iställe. Jag ska ju trots allt pierca mig den här månaden så tar det iställe för tröjan.
När jag tänker på det där med att pierca mig så tänker jag bara på att det kommer göra ont, men klarar jag en förlossning så klarar jag det också och med en piercing har man inte förvärkar i 4 dagar!

091004<3

Nu har jag och älsk förlovat oss :)

Dagens låt 4/10

Dolphins cry


Dagens låt

Från och med i morgon så kommer jag att börja med dagens låt.

Minstingen i familjen


Inredning

Snälla ge mig ett hus som jag kan inreda, som jag kan lägga ner all min fritid på.
Håller på att kollar efter hus, troligtvis blir det troligtvis blir det att hyra hus först för att se att det är de vi vill eller så bir det att vi kollar radhus hoppas att vi flyttar till hus snart i alla fall så barnen får egna rum, T får sin studio och jag får min walk-in-closet.


Ett sovrum i den stilen jag vill ha





Det här köket skulle inte sitta helt fel att ha.



Brodera

Tänkte beställa några tavlor som jag ska göra till barnen som dom kan ha ovanför sina sängar eftersom att M gillar bilar så tänkte jag göra en sån tavla till han och L nalle puh så det kommer han få ha ovanför sin säng.
Min dator känns väldigt seg nu så det går knappt att skriva, men jag hoppas att i alla får en bra lördagskväll.






Heffeaklumpen och bärgarn har jag beställt.

Bilderna är lånade från Ateljé Marharetha.

Körslaget

Sitter och kollar på körslaget nu, och myser själv framför tvn eftersom att L ligger och sover nu efter maten och T sitter framför datorn och flowar. Ja har man en tokig man så får man stå ut med att lyssna på sånt hela dagarna men det gör inget för de är hans stora intresse =). 



Dom som är med i årets idol!

Bloggtrafik.nu

Bloggtrafik

En riktigt bra sida, där du kan öka dina besökare med garanterat 100 besökare.
Och nå ut till många bloggare.



Shopping sug!

Sitter och funderar på om jag ska köpa tröjan jag har velat haft ett tag, kostar 300 så det är ju inte dyrt men frågan är om jag verkligen kommer trivas i den och använda den ofta?
Men om jag inte använder den så kan jag ju ge bort den till bättre behövanden.

Längtar tills vi får pengar den härmånaden för då blir det till att köpa en symaskin så att jag kan sy mina soffkuddar, ska även beställa tavlor till barnen så att dom får. Tänkte beställa "bilar" tavla till M och nalle puh tavla till L.

Ne nu ska jag sova för nu har L somnat efter sitt nattmål.

Bränd laptop

Sitter vid laptopen nu och kokar sönder. Min kära lata man har sagt att han ska ta bort dammet ur den men har det hänt än? Nej! Och jag tror inte det kommer hända på ett tag. Men eftersom att han ska till STHLM den 14e så tror jag att han kommer göra det annars lär välalla andra klaga på han för att det blir så varmt och det börjar lukta bränt.

Håller på att gör om bloggdesignen nu blir aldrig nöjd med den tyvärr men snart så hoppas jag att jag ska behålla en design i mer än en vecka.
Imorgon så kommer det bilder på det jag köpte idag, det blev en hel del men verkligen inte dyrt!
Ne nu ska jag gå och väcka sonen så att han får någon mat i sig, och mysa massa med han.

INLÅST

Sitter och tittar på inlåst på tv4, tycker att det är riktigt bra att dom gör såna här program eftersom att vissa får en annan syn på kriminaliteten. Känner väldigt många som varit/är kriminella, många har dött pga det dom gjort. Tyvärr så respekterar dom inte livet tillräckligt för att inse att dom gör fel, visst dom kanske har haft en dålig uppväxt men det är inte en anledning till att bli kriminell. Jag har själv haft en tråkig barndom, flyttat minst 23 ggr bytt skola mer än 12 ggr uppväxt med missbrukare och kriminella men jag valde att inte förstöra livet för mig själv. Jag hade en klar bild i huvudet om hur jag ville att mitt liv skulle bli och det livet har jag idag tack vare att jag kämpat för att få det livet. Jag har varit väldigt nära på att hamna på kollektiv, varit nära på droger men jag vet hur mycket saknad de andra skulle känna om jag en dag skulle ta en överdos och dö på grund av nå jäkla droger. Och just därför valde jag att kämpa som bara den.

RSS 2.0