Ny design

Har fixat en ny design på bloggen nu och blev ganska nöjd får se hur länge den blir kvar. Känner inte att jag har så stor lust att skriva längre. Det är så himla mycket som händer ska ringa min handläggare och prata med henne om lite saker som måste ske så snart som möjligt pallar inte ha det så här.
Ska iväg till försäkringskassan imorn också och skicka in papper om föräldrarpenningen som blev fel sist så jag får den den här månaden annars drar dom in pengarna för mig.


fiskköp

var till Överby idag igen och köpte fiskar till barnen, det gick på 400 och igår köpte jag ju en massa saker till rengöring mm det gick på 200 så sammanlagt blev det väl 600 för barnens fiskar, så nu har dom 18 fiskar att roa sig med. Köpte fiskar med färg så att det blir lite roligare för barnen att kolla på iställe för fiskar som är vita eller nåt.

Nu ligger leo och sover, funderar på att också lägga mig men vet inte ska nog fundera på det ett tag till så får jag se sen.

shoppingberoende?

Har varit ute och shoppat två dagar i rad, snacka om att jag är helt slut i fötterna.
Måste ev till läkare nästa vecka, har haft jätte ont i foten hur länge som helst nu och kan knappt gå på den och när jag skulle ta påmig skon så kändes det dom om benet i foten var bruten.
Är ensam hemma i helgen, eller ja det är bara jag och Leo som är hemma och T är i Göteborg. Imorn blir det mer shopping för dåska jag till rusta och köpa julpapper och till djurmagasinet för att köpa fiskar. Det är så himla bra priser där. Ialla fall om man är medlem, så jag passade på att bli det.


Alicia Keys - Doesnt mean anything


Leos första smakprov

Leo har börjat få lite smakprov m.m men morotspure som han åt gillade han verkligen inte!

Leos första smakprov

Dött

Nu har det varit dött här på bloggen i några dagar, har inte känt så mycket för att blogga men ett kort inlägg ska jag allt göra!
Hoppas i alla fall att ni hade en bra helg!

På torsdag ska vi åka till Göteborg och shoppa en massa julklappar, piercing och troligtvis lite annat smått och gått.

Leo har börjat äta en hel del ocks, förut kunde han bara äta 130-165ml var 4e timme men nu äter han 285 ml var 4 timme så det blir bara bättre och bättre!
Snart är det jul också har inga förväntningar på den i år heller. Vet ju inte ens vart vi ska spendera julen, blir troligtvis på olika ställen hoppas att julaftonen spenderas hemma sen åker vi väl till barnens morfar och farfar och spenderar julen.


Tävling hos Foki




Jag är med och tävlar om en Iphone hos Foki som kommer ifrån MrGizmo .
Va med och Tävla du också, man får även välja ett tillbehör till iphonen jag valde DETTA.
Tävlingen avslutas idag söndag!

Min älskade son

Leolejon

Design och storhandling

Imorgon blir det storhandling måste köpa blojor och mat och även julklappar men tror att vi ska ta julklappar vid ett senare tillfälle, men ska köpa en plattång imorgon iaf så jag kan göra mina lockar.
Hoppas att den finns kvar, fanns ett riktigt bra special erbjudande.

Provade på att ge Leo gröt idag men han tyckte inte om det så jätte mycket men ska ge han lite varje dag så att han lär sig att äta vanlig mat, och inte bara tillägg!

Vad ska ni göra ikväll?

Är sugen på att göra en ny design men måste läsa mig till hur jag gör den, har en bild i huvudet hur bloggn ska se ut!

Adoption




Vill så gärna ha en hund, sitter och kollar på olika hundstallssidor, vill ine köpa en hund från en uppfödare utan från ett hundstall eftersom att det är såna hundar som har haft det svårt och verkligen behöver ett tryggt hem så troligtvis så kommer vi adoptera en hund när barnen blir lite äldre.
Längtar verkligen hur mycket som helst,jag saknar att ha hund att kunna gå ut och gåmed dom på morgonen och känna hur man blir pigg och glad direkt.


Vad tycker ni om adoption av hundar från olika länder?

Sundsvallsbo enda in i själen<3

Kom hem för ett litet tag sen har varit på Överby och shoppat lite, eller ja köpte mat och gröt till leo plus lite nappar och flaska det behövdes för måtten börjar försvinna på en del av hans nappflaskor.
Och imorn ska vi till Överby igen och storhandla, som tur är så har jag världens bästa pappa som ställer upp med att skjutsa oss när vi ska storhandla.

Sitter och tänker tillbaka på tiden i sundsvall fy vad jag saknar den, vill egentligen flytta tillbaka dit men jag vet att det inte kommer funka. Med tanke på att min käre fästman vill bo i lidköping eller i stockholm.
Saknar alla barndomsvänner och släkt som bor kvar där uppe, det är många av mina vänner hemma i sundsvall som har fått barn också och deras uppväxt missar jag ju nu känns inte så skoj men som tur är så finns det ju msn och sånt så man kan få reda på hur alla mår.
Men när körkortet är taget så kommer vi nog åka hem 2ggr per år, och en sak är säker vi ska åka till ullared var 3-4 månad!

Konditionsträning

Det har inte blivit så mycket bloggande idag. Vaknade kl 4 imorse för att leo skulle ha mat och sen somnade han inte förrän kl 8 och efter det så sov jag till 11 tror jag det var vet inte säkert men baby väckte mig imorse. Så jag är ganska så trött idag.

I morgon så ska jag till Överby och handla lite mat gröt och blöjor till leo.
Längtar faktist till imorgon för det är så himla mysigt att bara gå runt där och kolla på allt även fast man inte köper så jätte mycket.

Jag bröt mitt löfte den första dagen men det finns ju en anledning, hade ju inte min skidjacka och dessutom så regnade det som bara den och det gör de fortfarande men så snart det inte regnar på morgonen så ska jag ta en långpromenad på morgonen jag har faktist kollat kartor efter roliga


Ison och fille - Lägg ner ditt vapen




Ison och fille - lägg ner ditt vapen

Syskonkärlek

Pappa har varit här och hälsat på åkte hem vid 16. Och efter det så gick vi till Willys för att handla massa gott, ha en riktig myskväll. Leo fick vara uppe i famnen ett tag medans vi gick till affären men han var tvungen att ligga i vagnen för min rygg gjorde ont som vara den och sen så somnade han innan vi skulle gå ut så han somnade gott i vagnen direkt efter att jag lagt ner han.

Fan vad jag saknar min bror, kommer ihåg då pappa jobbade helger och brorsan var hemma och tog hand om mig. Han gjorde alltid frukost och mat till mig medans pappa var borta. Han var även ute och gjorde saker med mig så som spelade hockey, basket kurragömma och en himla massa annat.
Han brukade alltid låta mig komma in till hans rum medans han hade kompisar inne på rummet och lät mig vara med och spela och lärde mig spela olika spel på datorn. När han spelade in en låt så fick jag även vara med på att prata in något i låten.

Men nu bor han ju flera mil ifrån mig. Det kändes så himla skönt då vi bara bodde 6 mil ifrån varandra då det oftast brukar vara ca 100 mil.

Jag älskar dig bror och jag är stolt över dig och allt du gör för även fast du hade det jätte jobbigt förut så har du kämpat dig upp igen!

Finbesök

Snart så kommer min pappa och hälsar på, det var ett tag sen man träffade han så det kommer bli riktigt skoj att få sitta och prata med han! Älskar dig pappa.

Senare kommer även svärfar hit antingen ikväll eller imorn kommer bli riktigt skoj det med har aldrig haft en bättre svärfar än han.
Och Leo kan inte ha någon bättre farfar än han.

Idag har jag suttit och fundera på vad jag ska göra för nytta på morgonen när jag matat Leo och som slutsats drog jag att jag ska ut och gå varje morgon så att han också kan få sova i vagnen! Och jag kan även kanske bli av med några kilon.
Märker att det börjar minska nu i alla fall. Och det är väl för  att jag har tagit till med någon drastisk metod inte att banta men har inte kunnat äta något på 2 veckor men jag försöker tvinga i mig mat och det funkar ju men för det mesta så är det äpple pannkaka och lite sånt som går ner. OCh anledningen till att jag inte kan äta är att det är för mycket som händer runtomkring så som bråk m.m och då säger min gärna stopp.
Men jag försöker allt eftersom att jag inte vill få tillbaka min ätstörning som jag hade förut.

Fick reda på en jätte roligt sak idag men kan tyvärr inte säga så mycket om det mer än GRATTIS BROR!! Äntligen

vinterdröm

Nu har jag vaknat och kommer inte sova något mer nu förrän ikväll, men det känns faktist riktigt lockande att lägga sig medans Leo ligger och sover.
Ska snart göra mig iordning och åka iväg på ett samtal. Sen ska jag nog ringa farsan och kolla om han har lust att hjälpa oss att storhandla på torsdag.
Måste handla blöjor,mat,gröt och mat till oss och ska även handla en massa julklappar och födelsedagspresenter.

Måste köpa en bebispulka till Leo för han måste ju också få njuta av sin första vinter.

sovatime

nu är det dags att sova igen. leo somnade i min famn efter att han har ätit upp så nu är det bara 3-4 timmar kvar tills jag ska kliva upp igen så han får mat.

Träning

Funderar på att börja träna nu efter jul hittade en himla massa intressanta grupper på sportlife.
Ska nog prova på Bodystep och bodybalance!
Kostar 400 i månaden för ett guldkort så det är ju inte så himla dyrt då ingår ju solning också.

Lägenhetssök

Nu har jag hittat mer lägenheter så antingen på måndag eller tisdag så ska jag ringa lite olika ställen och kolla ifall jag skulle kunna få en lägenhet hoppas verkligen på det.
Har hittat en himla massa snygga saker också, hoppas att jag kan få en 2a eftersom att sonen måste få ha ett eget rum också som han kan få leka i m.m för det kommer verkligen bli riktigt trångt om jag ska ha allt i ett enda rum.

Kommer lägga ut ett litet kollage på de jag hittat senare.

Asså det är så himla mycket tankar som far runt i huvudet på mig nu, vet inte hur jag ska göra vill egentligen bo i Alingsås för där känner jag i alla fall folk som jag kan träffa och ha skoj med men det har jag ju inte här.

Lägenhetskoll

Sitter och väntar på att Leos mat ska bli klar. Kollar också på möbler ifall jag skulle få lägenhet så jag kollar i god tid vad jag vill ha och lägger upp en budget på det!
Ska snart väcka Leo och byta blöja på han. Älskar att mysa med min lilla goofis. Funderar på att lägga mig snart sov bara 5-6 timmar i natt så jag hoppas att jag kommer få sova snart igen. Han ska ju ha mat var 3-4 timme varje natt så ska nog passa på att sova under dagen imorgon då han sover middag.

Vaken för dagen

Vaknade klockan 06:30 så nu kommer jag vara vaken resten av dagen. Ska kanske gå på en promenad idag beroendes på hur kallt det är ute eftersom att min jacka aldrig kom i fredags. Hoppas att den kommer på måndag annars måste ja ringa dit och få kollinr eftersom att der kollinr jag fick inte finns enligt posten men stället jag köpte jackan ifrån har skickat det.

Letar lägenhet nu, ska gå till dem som har hand om lägenheterna här och kolla ifall jag skulle kunna få 2a jag sett var ledig. Hoppas verkligen att jag får det vill verkligen ha den lägenheten nu så jag kan möblera och jag och leo får våran egna lilla lya.

En resa

Sitter och kollar på lite resor nu, hittar en massa bra resor som jag vill åka på. Någon som vet ett bra och billigt ställe för en barnfamilj? Funderar på att åka till sommaren för då har man tid att spara ihop pengar också så att barnen kan få det roligt. Kollade nyss på resa till turkiet skulle vara riktigt roligt att åka dit till värmen och se allt.
Men blir nog först att åka på en weekendresa till något grannland så man vet hur det bir med barnen och hur det går med det. Skulle vara så skoj att barnen kan få resa och uppleva en massa då jag inte har rest utomland någongång har bara varit i danmark och norge men det räknar jag inte med då jag har släkt därifrån.

tävl

fjdjflf

Dagens

Då är det dags för dagens igen. Hade alltid dagens youtubeklipp innan vi fick flytta till sjukhuset igen men nu så bor vi ju hemma så nu kommer det bli ett youtubeklipp förhoppningsvis varje dag!
Börjar imorgon med det.

Känslor och stöttning ja tack!

Hur ska man göra när man känner att man börjar glida ifrån varandra? Det värsta som kan hända är att man känner att den man älskar glider man ifrån, varför? Känns inte som om man får någon respons på ågot längre, känns som om det bara är bråk, blir sårad gång på gång. Sitter vid olika ställen pratar knappt med varandra. Varje gång jag försöker säga vad jag känner/tycker så blir han förbannad på mig och då känns det verkligen som omatt jag inte borde säga vad jag känner mer men som vanligt så ger jag inte upp utan kämpar på och försöker få han att lyssna på mig för det är väl det som en pojkvän ska göra?

Jag finns där för han och stöttar han i allt men vart finns han för mig?

Ja nu blev det här ett klagoinlägg men varför ska min inte få ha det då man inte kan få prata ut som sina känslor hemma!


Tävling hos Foki

Vill tipsa er om en tävling foki har på sin blogg i samarbete med Mihi. Va med du också :)



Tävlings deltagande



Jag är med och tävlar hos decevven om ett armband.

Tävling




Jag är med och tävlar hos MansonDust Tävlingen avslutas 8/11 kl 00:00

Ny jacka

Letar efter en ny jacka, hittade två stycken som jag fastnade för men sen beror det ju på om jag är snål eller inte, för jag vill ju hellre köpa dyra kläder till barnen iställe för till mig.
Det blir någ det snåla!   Den nedersta lockar mest, kostar runt 2000:- på Ellos.



husönskning

Kollar på hus,är så sugen på hus och inreda de när jag ser alla bloggare som har inrett så snyggt. Tänk om man kunde få ett hur bara sådär. Skulle inte det vara underbart? Är väldigt sugen på ett ganska gammalt hus, som man kan renovera och inreda precis som man vill ha det för de nya husen som nu finns på marknaden är ju så himla stilrena så det går knappt att få sin egen stil då.

Men det dröjer ett tag innan vi köper hus först ska barnen bli lite större och jag ska plugga och även jobba något år innan det blir dags för ett hus men det skulle vara riktigt underbart att få inreda och känna "Det här är mitt hem."

Tvätt


Nu är det dags att tvätta, hoppas verkligen att torktumlaren funkar den här gången. Blev så himla less sist, vi bodde på sjukhuset och åkte hem och tvättade men när vi hade tvättat allt och haft i torktumlaren och tar ut allt så är all tvätt blöt som bara den. Jag verkligen avskyr fastighetsskötaren som ite bryr sig om vad vi hyresgäster tycker och tänker, vi har klagat på en massa i lägenheten men inget blev gjort förrän flera år efter. Vi har haft ett kylskåp som varit nära på att sprängas för att freonet läcker ut och det är ju inte så bra så tack och lov så fanns det någon som lyssnade på  oss den här gången för jag vill inte ha ett sånt kylskåp med småbarn hemma.

Tävling!




Jag är med och tävlar om lyxigt duschgele hos ssarapettersson . Duschgelet kommer ifrån Fluffbabes
Var med och tävla du med, tävlingen avslutas 2:a December.

Efterlängtade snö



Blev inte mycket sömn inatt heller, har nog inte sovit riktigt på flera nätter men det är så när ens lille son inte kan sova på natten. Hoppas att han kan sova inatt i alla fall.
Just nu ligger han och sover men ska snart gå och väcka han för det är dags för mat kl 13:00. Det blir matning var 3e timme för att han ska gå upp i vikt som han har så svårt med, men jag hoppas att det förändras sen när han blir lite större.

Jag börjar faktist bli lite avundsjuk på alla som har fått snö nu, jag har aldrig hoppats på att snön ska komma så mycket som jag gör nu, tidigare år har jag verkligen hatat det men det är väl för att det är så stor skillnad på vinter här om man jämför med hur det är hemma i Norrland. I norrland är luften helt annorlunda och snön ligger kvar riktigt länge och alltid en massa is och slask. Här nere på kusten så är det knappt nå snö alls men det är betydligt mycket kallare.
Jag kommer ihåg för något år sen då jag bodde hemma hos mamma och pappa tror det var julen -07 då var det verkligen ingen julstämning alls, visst vi hade julgranen upp och allt men vart var snön? Det är väl inte meningen att man ska se gräsmattan och åkrarna när det är julafton?
Tror också att anledningen till att jag längtar till snön kommer är med tanke på barnen så att dom får leka i snön och åka pulka. Ska nog köpa en bebispulka till Leo den här månaden. Måste nog köpa en ny overall också för den börjar bli för liten för han.

John Kate och 8 barn






Sitter och kollar på John Kate och 8 barn, två graviditeter första var tvillingar och den andra var sexlingar. Tänk att få ha så många barn, det skulle nog vara ganska jobbigt men riktigt underbart. Jag har alltid sagt till min fästman att jag vill ha många barn i alla fall 4-5 det är max för mig sen blir det för mycket. Vi har ju två barn men han vill nog bara ha ett till men det är ju en sån sak man ser senare, vi har ju lång tid på oss. Tankarna kanske ändras sen men som tur är så har jag satt in en p-stav utan bedövning och det gjorde ont som bara den, men vad gör man inte för att kunna få studera och kanske få jobba ett år!

Hur många barn vill ni ha? Och har ni några barn nu?



Äntligen hemma

Kollar på äntligen hemma nu, medans Leo ligger och sover på täcket här nedanför soffan, kommer dock bara bli en timmes sömn för han för sen så är det matdags och efter det lär han slockna direkt.
Har har legat i babygymmet och roat sig lite, pratat en massa och skrattat.

Bvc skötersköterskan var här idag, hade en stor klump i magen inför vägningen eftersom att vi har åkt in och ut från sjukhuset för att han har svårt att gå upp i vikt men som tur är så har han gått upp 140g på 6 dagar.

Min önskelista




Men såklart så finns det ju mycket mer men, vill inte lägga upp för mycket bilder i varje inlägg!
Justja en sak som inte finns med på min önskelista ovan är en stock rapé!

Bråk bråk och åter bråk

Vad ska man göra idag? Bråken bara fortsätter och blir hårdare. vad kan man göra åt det, kommer inte på något knep längre känns nästan som om vi har testat allt. Var så less för ett tag se så var tvungen att gå ut på en promenad och rensa tankarna, tyvärr så fick jag ju väcka Leo för att han somnade i vagnen precis innan vi gick in.

Någon som har något tips på vad man kan göra för att förbrättra ett förhållande, kan vara vad som helst! :)
Vad gör ni då ni bråkar med eran parter?

4 saker

4 saker ni inte visste om mig:

1. Jag har spelat fotboll, bowling.
2. När jag var yngre så var jag en "pojkflicka".
3. Blev utslängd från min morsa när jag var 15 ( hade hotat henne med en polisanmälan).
4. Har flyttat mer än 22 gånger.

Bråk och Djävulen bär prada

Varför finns bråk egetligen, de är så jäkla värdelöst! De splittrar en och sen snackar man inte på länge. Man skriker åt varandra mm för att den andra inte förstår och inte lyssnar på ens känslor, men ändå så säger man att man älskar varandra efter någon timme, och detär väl tur. Annars vet jag inte vart det skulle sluta. Visst ibland känns det bara som att man vill ge upp allt och bara leva sitt liv men känslorna finns där ändå.

Sitter och kollar på Djävulen bär prada nu, började läsa boken för ett bra tag sen men tyckte att det var alldeles för tråkigt så är väldigt glad att filmen finns att se, mycket bättre än boken kan jag lova!





Morgonträning

Klev upp ganska tidigt idag för att få göra min träning men vem kommer upp då? Jo min käre fästman så här blev det ingen träning. Funderar på att lägga mig och sova nu iställe eftersom att Leo också sover.
Idag blir det städning, och en promenad till affären.

RSS 2.0