BB och neonataltiden

Sitter och tänker tillbaka på allt som hände på bb nu, kanske inte så roligt att tänka på precis men går inte att undvika.

3 dagar efter att Leo föddes så skulle vi på en koll så att vi kunde få åka hem, men när den utlänske läkaren har kollat så säger han att vi inte får åka hem för att han inte gått upp i vikt som han ska. Dagen efter kolla vi igen och då är det samma läkare och samma visa, då kallar dom in en svensk läkare som kollar på Leo och han säger att han ser en aning gulut, gråmatt och var orolig för vikten. Han berättade snabbt vad som skulle hända och sa att vi skulle in till neonatalavdelningen direkt! När vi kom in till neonatal så fick han komma till sal 1 direkt där det finns en massa återupplivningsmaskiner m.m han hamnade på ett litet undersökningsbord där dom började sticka en massa nålar i han, gav antibiotika, syrgas m.m
Vi fick gå ner till cafeterian och köpte något att äta medans dom höll på med han då jag inte klarade av att se han bli sönderstucken.
När vi kommer tillbaka, så har han fått komma till ett eget rum. Ser han ligga i kuvösen med en massa slangar och syrgas som pumpas in, det hemska är att det låter som om han är nedsövd och det låter verkligen som om det är en fara för hans liv.
Dom har gjort en himla massa undersökningar på han, flera ultraljud på hjärtat, hjärnan, lungorna, tarmar och en massa blodprov. Men inget svar på vad det är för fel.
Vi fick åka hem ifrån neonatalen när han var en månad, men fick komma tillbaka för 2 veckor sen och fick åka hem i fredags, och det var pga att han inte går upp i vikt som han ska och där såg dom att han har matningssvårigheter så det bev en dell undersökningar där också. tog ryggmärgsvätska, magnetröntgen och blodprov. Han fick träffa en neurolog och där fick läkarna order om att ta alla de proverna han gjorde nu. Har tyvärr inte fått något svar på det men hoppas verkligen att dom har fått provsvaren när jag ska på återbesök så vi slipper leva med att veta att något är fel men att dom inte hittar något.

Kommentarer
Postat av: Tess Gustafsson

Håller tummarna för er gumman! <3 Tänker på er varje dag!

2009-10-20 @ 12:17:19
URL: http://tessgustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0